• om oss

Mycoplasma-virus og luftrensere: Nøkkelen til å beskytte innemiljøet

Nylig har mykoplasma lungebetennelse infisert mange barn og eldre.Ikke bare det, den nye runden med influensa og det nye koronaviruset truer også

https://www.leeyoroto.com/a60-safe-purification-guard-designed-for-strong-protection-china-factory-product/

Lær om mycoplasma lungebetennelse raskt

●Mycoplasma pneumoniae er en patogen mikroorganisme mellomvirus og bakterier, som ikke tilhører bakterier eller virus, og den er veldig liten, bare 0,2-0,8 mikron.Mycoplasma-infeksjon overføres hovedsakelig ved direkte kontakt og dråpeoverføring.Inkubasjonstiden er 2 ~ 3 uker.Forekomsten er høyest hos barn og ungdom.

● Mycoplasma pneumoniae kan oppstå gjennom hele året, og den høyeste infeksjonsperioden er fra august til desember hvert år, og når vanligvis en topp i november.

● Etter infeksjon med mycoplasma pneumoniae er det vanligste hoste, feber, andre symptomer som tretthet, dyspné, hodepine, sår hals etc., mistanke om infeksjon bør søkes lege så raskt som mulig.
● 75 % alkohol og klorbaserte desinfeksjonsmidler (f.eks. 84 desinfeksjonsmiddel) kan drepe Mycoplasma pneumoniae.
Fordi det ikke finnes effektiv vaksinasjon mange steder, kan vaksinen mot mykoplasma lungebetennelse fortsatt infiseres på nytt etter bedring etter infeksjon.Derfor er det for enkeltpersoner viktigere å gjøre forebyggende arbeid i tide
Hvordan beskytte mot mycoplasma lungebetennelse, influensa og COVID-19?

● Vær oppmerksom på innendørs ventilasjon, prøv å unngå overfylte og dårlig ventilerte offentlige steder, må gå for å bære en maske.

● Når du hoster eller nyser, dekk til munnen og nesen med en serviett, gjør en god jobb med håndhygiene og vask hendene ofte med såpe og hånddesinfeksjon under rennende vann.

● Skoler, barnehager og andre steder bør ta hensyn til ventilasjon og desinfeksjon for å unngå grupperte infeksjoner.

● For lukkede samlingssteder kan mobile luftrensere forbedre inneluftkvaliteten betydelig og redusere innholdet av sykdomsfremkallende faktorer som bakterier, virus, mykoplasma ogallergener i luften.

https://www.leeyoroto.com/f-air-purifier-specially-designed-to-create-a-healthy-breathing-environment-for-the-home-product/
God luftkvalitet er nøkkelen til å holde dem ute av syne
Luftbårne (luftbårne) sykdommer er en alvorlig helsetrussel for alle mennesker som lever i trange offentlige miljøer.Derfor bør luftfiltrering i innendørsmiljøer oppfylle de høyeste hygienestandardene.Filtrene som brukes skal sørge for at støv, bakterier, sopp og biologiske komponenter inne i bygget er lavere enn uteluften.Målet er å forhindre mikrobiell kontaminering, sårinfeksjoner og selvfølgelig virusinfeksjoner.

Vi må ta hensyn til anledninger til lufttilførsel, avtrekk og sirkulerende luftfiltrering som klimaanlegg og ventilasjonssystemer som har strenge krav til luftkvalitet, noe som kan gi større driftsstabilitet og kostnadseffektivitet, lette daglig vedlikehold og utskifting, og beskytte personell. Helse.Egnet for: medisin, matfabrikker, sykehus, skoler, kommersielle bygninger og andre steder med konsentrert menneskelig strømning.
Alt i alt er innendørs luftkvalitet nøkkelen til å motstå invasjonen av ulike patogener.


Innleggstid: Nov-04-2023