• om oss

Hva annet du trenger å vite om luftrensing...

Luftforurensning er kompleks og mangfoldig i miljøet vi lever i. De vanligste forurensningene, som passiv røyking, røyk fra vedfyring og matlaging;gasser fra rengjøringsprodukter og byggematerialer;støvmidd, mugg og dander fra kjæledyr – bidrar til et tøft innemiljø og kan ha negative effekter på kroppen.

luftforurensing

Derfor er det for tiden to hovedtyper av luftrensere.Den ene er for PM2,5-partikler, og PM10-, PM2,5- og 0,3 mikron-partikler brukes som referanse for renseeffektivitet.Fordi fine partikler på 10 mikron eller mindre i diameter kan trenge dypt inn i lungene, er det nok å puste dem i bare noen få timer til å forverre lungene og utløse et astmaanfall.Å inhalere dem har også vært knyttet til hjerteinfarkt hos personer med hjertesykdom.Studier har vist at langvarig eksponering for høye nivåer av svevestøv til og med kan føre til bronkitt, nedsatt lungefunksjon og for tidlig død.
Den andre er hovedsakelig for gassformig forurensning av formaldehyd, lukt TVOC, og flyktige organiske forbindelser (VOC) inkludert formaldehyd slippes ut i luften fra lim, maling og rengjøringsprodukter.Langvarig eksponering av mennesker for VOC kan forårsake irritasjon av nese, svelg og øyne;hodepine, kvalme og skade på lever, nyrer og nervesystem.
Derfor velger flere og flere mennesker å kjøpe luftrensere for å forbedre inneluftkvaliteten og beskytte åndedrettshelsen til familiene deres og seg selv.Så er luftrensere virkelig verdt å kjøpe?Hva er renseeffekten til den multifunksjonelle og intelligente luftrenseren?

 

Når det gjelder renseeffekter, må du være oppmerksom på rensemetodene og typene luftrensere.For tiden bruker luftrensere hovedsakelig følgende fem rensemetoder:

 

Mekanisk filter: Det mekaniske filteret bruker hovedsakelig den innebygde filterskjermen/filterelementet for å oppnå fysisk renseeffekt.Rensere bruker vifter til å tvinge luft gjennom en tett bane av fine fibre som fanger partikler.Filtre med svært fine masker kalles HEPA-filtre, og HEPA-klassifisert 13 samler opp 99,97 % av partikler med en diameter på 0,3 mikron (som partikler i røyk og flyktige organiske forbindelser i maling).HEPA-filtre kan også fjerne større partikler, inkludert støv, pollen og noen muggsporer suspendert i luften.

Samtidig er de engangs, og filterelementer må skiftes hver 6. til 12. måned.Regelmessig utskifting av filteret kan også forhindre sekundær luftforurensning som kan oppstå med en luftrenser.

filtre
Aktivt karbonfiltre: I motsetning til mekaniske filtre, bruker disse filtrene aktivert karbon for å fange visse typer gasser, inkludert noen luktfremkallende molekyler.Siden et aktivert kullfilter ikke kan bekjempe partikler, vil mange luftrensere ha både et aktivert kullfilter og en skjerm for å fange opp partikler.Imidlertid metter aktivert kullfiltre også filtreringen av forurensning og må derfor også skiftes ut.

 

Negativ iongenerator: De negative ionene som frigjøres av den negative iongenererende enheten kan lade støv, bakterier, sporer, pollen, dander og andre partikler i luften, og deretter adsorberes av den integrerte utladningsenheten, flytende i luften med positivt ladet røyk og støv for elektrodenøytralisering, slik at det blir naturlig avsatt, for å oppnå effekten av støvfjerning.

 LEEYO G9

Samtidig må vi ta hensyn til bruken av kompatible negative iongeneratorer som har bestått nasjonale standarder.Fordi negative ioner er fargeløse og luktfrie, hvis du bruker ikke-kompatible negative ion-renseprodukter, er det lett å generere ozon høyere enn den nasjonale standarden, noe som ikke er bra for menneskers helse!

 

Ultrafiolett sterilisering (UV): Ultrafiolette stråler med en bølgelengde på 200-290nm kan trenge gjennom skallet til viruset, forårsake skade på DNA eller RNA inne, og få det til å miste evnen til å reprodusere, for å oppnå effekten av å drepe virus.Naturligvis må ultrafiolett desinfeksjon sikre akkumulering av ultrafiolett stråling.Derfor må forbrukere også forstå luftrenseren utstyrt med UV ultrafiolett desinfeksjonsmodul når de kjøper.

 søknad-(3)

Fotokatalytisk/fotokatalytisk teknologi: Bruker UV-stråling og fotokatalysatorer som titandioksid for å generere hydroksylradikaler som oksiderer gassformige forurensninger.Enkelt sagt bruker den en katalysator for å danne en katalytisk reaksjon under bestråling av ultrafiolett lys for å spalte formaldehyd til karbondioksid og vann.Ufarlig behandling av forurensning kan effektivt unngå sekundær luftforurensning, og samtidig oppnå hensikten med sterilisering og deodorisering.
Når forbrukere kjøper luftrensere, bør de fokusere på funksjonen med å fjerne formaldehyd eller fjerne PM2.5-partikler i henhold til deres egne behov, for å ta hensyn til deres tilsvarende renseindikatorer.Det finnes selvfølgelig også luftrensere på markedet som er kompatible med begge.For eksempel bruker LEEYO A60 flere rensemetoder for å filtrere ut forskjellige forurensninger, HEPA høyeffektivt filter, aktivert karbon for fjerning av aldehyd, reduksjon av negative ioner, ultrafiolett sterilisering, fotokatalyse for å forhindre sekundær forurensning, og samtidig forbedrer det betydelig steriliserings- og desinfeksjonsfunksjonen og reduserer mikroorganismene på filteret.Avl kan også gi oss mer beskyttelse til en viss grad.

pro_details-(1)


Innleggstid: Sep-07-2022